Squ-IT Lan-parties

Boris KlompSqu-IT is een initiatief van Boris Klomp, Wouter van Esch en andere jongeren betrokken bij Stichting SquibS.  Squ-IT  organiseert onder andere Lan-parties voor SquibS maar ook openbare Lan-parties.

Op de Lan-parties spelen we met zo’n 20 man de games vanaf eigen computer of Wii.   het unieke aan de Squ-IT Lan-parties is dat we voor iedere Lan-party een unieke extra activiteit plannen.   We hebben in het verleden al eens een workshop game-maken georganiseerd en we hebben plannen voor het pimpen van je computerkast.

Rondom het kampvuur in Zutphen ‘s Avonds draaien we op een beamerscherm een film en steken daarna het kampvuur aan om lekker omheen te zitten.

Voor de mensen die geen computer mee kunnen/mogen meenemen, zijn er vier leencomputers. Alle computers zijn aangesloten op ons betrouwbare netwerk, dat op zichzelf weer aangesloten is op een snelle internetverbinding, zodat iedereen kan genieten van een stabiele verbinding.

De lan-parties duren 24 uur, van elf tot elf. Er is voor de mensen die ‘s nachts willen slapen de mogelijkheid om te slapen.

Kijk op de site van Squ-it voor een actueel overzicht van geplande Squ-IT activiteiten.

mei 26th, 2013 by Anita Wuestman