Over ons

Boris Klomp
Coördinator evenementen
Boris is 22 jaar en de drijvende kracht achter de evenementen. Samen met organisatietalent Boris durft iedereen het aan om zelf medeorganisator te worden. Is het misschien ook iets voor jou?
Marieke Janssen
Evenementen
Met Marieke in ons team hebben we de zorgvuldigheid binnen gehaald. Marieke beschikt over een kritische blik en scherp oog voor detail. Laat het plannen maar aan haar over.
Tessel van der Laar
Evenementen
De energie en het enthousiasme wat Tessel mee brengt werkt uitnodigend en aanstekelijk. Nieuwe deelnemers voelen zich door haar al snel op hun gemak en maken binnen de kortste keren deel uit van de groep.
Anita Wuestman
Oprichter
Anita is afgestudeerd ECHA Specialist in Gifted Education via het Centrum voor Begaafdheidsonderzoek van de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2015 won Anita de Mensa Onderwijs Award. Anita is eigenaar / oprichter van HoogBegaafdheid HuB in Twello
Wynand Berndsen
Oprichter
Ruim 23 jaar is Wynand al organisator van kampen en activiteiten voor hoogbegaafde jongeren. Als vader van vier hoogbegaafde (volwassen) kinderen heeft hij de Pharos regio Stedendriehoek opgezet en talloze weekenden begeleidt samen met Marielle Verbeek. Sinds 2012 zet Wynand zich in voor Stichting SquibS
oktober 17th, 2016 by Anita Wuestman