Coaching

Stichting SquibS biedt diverse vormen van individuele coaching en begeleiding
aan hoog-begaafde jongeren en volwassenen.

 

‘Onvoorwaardelijke acceptatie’

Wynand Berndsen  is vader van 4 hoogbegaafde, volwassen, kinderen.   Als initiatiefnemer en begeWynand Berndsenleider van Pharosjongerenkampen heeft hij ruim 20 jaar ervaring in het contact met jongeren.

Veel jongeren kennen Wynand als vertrouwenspersoon,  sparringpartner en veilige haven met zijn onvoorwaardelijke acceptatie van ieder individu.

Neem contact op met Wynand als je alle begrip en ruimte wilt krijgen om met een ervaringsdeskundige over je eigen ideeën te sparren.  Wynand zal je met kritische vragen ondersteunen bij het verkrijgen van een overzicht over je eigen leven en de stappen die bij jou passen.

Wynand biedt:  Individuele coaching

 

‘Boven jezelf uitstijgen’

Anita Wuestman is moeder van 2 hoogbegaafde, volwassen, kinderen.
Opgeleanita2id als Beroepskeuze adviseur en ECHA Specialist in Gifted Educatie heeft zij tegenwoordig een eigen adviesbureau voor het Primair en het Voortgezet Onderwijs.  Daarnaast begeleidt zij hoogbegaafde leerlingen bij het leren leren.  Zie ook de informatie op de website Hoog-begaafdheid.nl

Veel jongeren kennen Anita als vertrouwenspersoon die je zo nu en dan een spiegel voorhoudt  en die je kwaliteiten van jezelf laat ontdekken waarvan je je daarvoor nog niet bewust was.

Neem contact op met Anita als je uitgedaagd, gestimuleerd én ondersteund wilt worden bij het uit je vertrouwde comfortzone stappen en verkennen van nieuwe kansen en mogelijkheden.

Anita biedt:  

  • Individuele coaching
  • E-coaching
  • Faalangstreductietraining (ook via E-coaching)
  • Studie- en loopbaanbegeleiding
  • (Examen)stress reductie training  (ook via E-coaching)
  • Leerstrategietraining

Hoe gaat het in z’n werk? 

Wanneer je aangeeft een coachgesprek te willen voeren met Wynand of Anita zal er altijd eerst een (gratis) intakegesprek plaatsvinden.    Hierin kun je aftasten of het samen klikt en kun je een vervolgtraject afspreken.

Het vervolgtraject kan bestaan uit coachgesprekken maar ook is het mogelijk om samen een dag de natuur in te trekken en al wandelend of vogelspottend te praten over wat je bezig houdt.   Ook kan het vervolgtraject bestaan uit een combinatie van gesprekken en e-coaching via skype of chat.     En alle combinaties zijn mogelijk.

Kortom, mogelijkheden genoeg om samen met je coach een vorm te vinden die past bij jouw vraag en budget.

Wat zijn de kosten? 

Het intakegesprek is gratis

Het tarief voor een coachsessie van ca. 1 uur op locatie  is  € 90,00 exclusief reiskosten à € 0,25  per kilometer (verder dan 50 km vanaf Harfsen/Lochem geldt een reistarief à € 25,00 per 30 minuten)

Ook is het mogelijk de bijeenkomsten in Harfsen te plannen.
Het tarief hiervoor is € 80,00 per coachsessie van ca. 1 uur

Online coaching
Het tarief voor online coachgesprekken (skype en/of mail) is  € 45,00  voor een sessie van 30 – 45 minuten

Deelname aan 6 sessies Online Faalangstreductie training (incl. werkboek skype en mailcontact) bedraagt € 100,00

Afstemming op school
Voor het overleg met de school,  naar aanleiding van een coachtraject,  geldt een tarief van € 125,00 per uur  exclusief reiskosten.

Door de bijdragen van onze donateurs is Stichting SquibS in staat, in uitzonderlingssituaties, een aangepast tarief te berekenen.   Breng deze optie ter sprake tijdens het intakegesprek als je van mening bent dat jij hier aanspraak op zou moeten kunnen maken.

Bekostiging van persoonlijke begeleiding uit een PGB is mogelijk na het sluiten van een zorgovereenkomst.

Intakegesprek aanvragen

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Aanvragen intakegesprek

Voorkeur voor coaching door:
 Wynand Anita Geen voorkeur

Omschrijf hier kort je vraag

Na ontvangst van je aanvraag zullen we binnen maximaal 3 werkdagen contact met je opnemen om een intakegesprek te plannen.


november 27th, 2014 by Anita Wuestman